REGIO – SVW’27 is er op bezoek bij eersteklasser LSVV niet in geslaagd om de volgende bekerronde te bereiken. Hugo Boys slaagde er dankzij een ruime zege bij WMC wél in. Ook KSV wist zich te plaatsen voor de knock-out fase.

LSVV – SVW’27 2-0
Op bezoek bij LSVV verloor SVW’27 met 2-0. ‘Het was een evenwichtige wedstrijd. Zij waren beter in de eerste helft en hadden kansen op de 1-0’, zei Tim Kramer. De openingstreffer viel uiteindelijk ook door een schot van oud SVW speler Jordy Cretier. ‘Na rust was het rommelig aan beide kanten en waren wij de betere ploeg. We konden het alleen niet doordrukken in grote kansen. Vlak voor tijd viel de 2-0 uit een counter. Een terechte overwinning voor LSVV.’

WMC – Hugo Boys 0-6
‘We begonnen prima en hadden eigenlijk op voorsprong moeten komen maar dat gebeurde niet. Zij scoorden uit een corner. daarna zijn wij niet meer in het spel gekomen’, reageerde Rajesh Biseshar na afloop. ‘We hebben zoveel mogelijk geprobeerd om de schade beperkt te houden. Hugo Boys had het betere positiespel en hebben terecht gewonnen.’ vervolgde de oefenmeester van WMC.

Ook Hugo Boys coach Jorgen Heurter vond het een terechte zege. ‘Het krachtsverschil was erg groot. Het was een dik verdiende overwinning.’ zei de hoofdtrainer. De doelpunten vielen via Bart Snoek (2x), Bram Schuijt, Jeffrey de Cocq van Delwijnen, Bo Groen en Jesper Hoogland.

Zeevogels – KSV 1-2
In Egmond boekte KSV een 1-2 zege op Zeevogels en plaatste zich zo voor de volgende ronde in het bekertoernooi. ‘In het eerste half uur waren zij beter. Daarna stond onze organisatie goed en kwamen zij er weinig door’, zei Sander Willemse na afloop. ‘Er waren over en weer een paar kansen, wij waren denk ik de gelukkigste.’ Danny Havermans en een eigen doelpunt zorgden voor de twee treffers van KSV.

Afgelopen zaterdag slaagde Reiger Boys er in om de knock-out fase van het bekertoernooi te bereiken.