ALKMAAR - Vanaf deze week is het mogelijk de trouwbeurs online te bezoeken. Een innovatief idee wat nieuwe mogelijkheden biedt voor de trouwbranche.


Trouwbeurs Online is een website die vraag en aanbod samenbrengt. Bij de juiste match heeft zowel de bezoeker als de leverancier er voordeel bij. Er zit geen groot mediabedrijf achter, maar een creatieve ondernemer met een groot netwerk in de trouwbranche. Daar heeft Thessa Dudink-Latupeirissa van Organisatiebureau NJOY goed over nagedacht.

Een match met voordeel
“Het matchen van bruidsparen en bruidsleveranciers is een onderdeel van mijn vak als professioneel weddingplanner. Met deze online trouwbeurs doe ik eigenlijk hetzelfde, maar dan met behulp van een website. Het is een ongedwongen manier om in contact te komen met professionals uit de trouwbranche. Bij de juiste match is het koppel een bruidsleverancier rijker en heeft de ondernemer een mooie opdracht in zijn agenda staan. Daarnaast gelden er interessante aanbiedingen, maak je kans op prijzen en staat er een digitale goodiebag klaar.

Creatief in oplossingen denken
In deze tijd moet je als ondernemer creatief zijn en in oplossingen denken. Na flink wat brainstormen is dit initiatief ontstaan. Een online platform bedacht vanuit de liefde voor het vak en gedragen door gepassioneerde bruidsleveranciers. Professioneel, puur en oprecht. Dat is wat ondernemen in deze tijd zo mooi maakt. Samenwerken versterkt en samen moeten we elkaar helpen. ” aldus de Alkmaarse Weddingplanner.

Landelijk bereik
De kersverse website is 365 dagen en 24/7 te bezoeken voor bezoekers. In een besloten omgeving zijn een veertigtal ondernemers uit Noord-Holland, Utrecht, Overijssel en Drenthe vertegenwoordigd. Na de succesvolle lancering is het tijd om Trouwbeurs Online landelijk uit te rollen. Koppels met trouwplannen en ondernemers met interesse voor deelname kunnen voor meer informatie de website bezoeken.

website: https://trouwbeursonline.nl

‘Trouwbeurs Online’ is ook te volgen op Facebook en Instagram.