Heb jij het Ja-woord gegeven aan de liefde van je leven en stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Gefeliciteerd! Binnenkort beleef je de mooiste dag van je leven...

Maar voor het zover is, moet er nog veel gebeuren! Het organiseren van een huwelijksdag is écht heel leuk, maar let wel, het is altijd meer werk dan je denkt. Natuurlijk zijn de mogelijkheden legio en kun je online je hart ophalen aan een eindeloze hoeveelheid sites en ideeën. Maar juist die overload aan indrukken kan ook behoorlijk verwarrend werken. Want uiteindelijk is er maar één ding belangrijk: Wat Wil Jij?

Need some help?
Zoek niet verder! Weddingplanner Thessa en eventprofessional Wendy hebben de handen ineen geslagen en geven samen de unieke, interactieve workshop: 'Njoy Your Wedding - Plan als een Pro!' Custom-made voor alle soorten toekomstige bruidsparen! Een inspirerende, productieve, praktische en geheel verzorgde masterclass 'weddingplannen'.

Ready to rumble?
Tijdens deze workshop krijg je antwoord op al je prangende vragen, je krijgt eerlijk advies en je leert hoe je jouw huwelijksdag efficiënt en praktisch kunt plannen. Persoonlijke aandacht, een uitgebreide checklist, praktische tips, handige tricks, keuze uit een groots professioneel netwerk van trouwleveranciers en advies bij het opzetten van je planning, dagprogramma en draaiboek. Daarnaast kun je sparren met andere bruidsparen-to-be.

Getting work done!
Stilzitten is er niet bij, want je gaat grote sprongen maken met het plannen en organiseren van jouw perfecte huwelijksdag. We gaan meteen aan de slag dus neem je agenda, journal, mobiel en draaiboek mee. Ook na de workshop besteden we aandacht aan jouw planning en kunnen we je blijven coachen.

See you soon...
Claim gauw je ticket voor deze gewilde en unieke workshop aan zee. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar dus wacht niet langer met inschrijven. www.njoyyourparty.nl