Onbewolkt28.9 ℃

ATLJ Vormgeving in Heerhugowaard

ATLJ Vormgeving

Hoe kom je aan een interieur waarin je je écht thuis voelt? Op internet en in de woonwinkels is zo veel te vinden dat je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer ziet en daardoor nog maar moeilijk de juiste keuze kunt maken. Daarom sta ik voor je klaar. Als interieurvormgever van ATLJ Vormgeving geef ik al meer dan 15 jaar onafhankelijk, persoonlijk en origineel advies, geheel afgestemd op jouw wensen en jouw budget.

NIEUWBOUW OF BESTAAND
Bij het inrichten van een ruimte komt nogal wat kijken. Of het nu een nieuwe of bestaande woning is. Vaak is het met enkel een plattegrond moeilijk voor te stellen hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. Of is het lastig om de juiste indeling te maken; kan er een muur weg of plaatsen we er juist een wandje bij? Een bank kan er leuk uit zien, maar past deze wel in de ruimte? Hoe kunnen we meer speel-, werk- of opbergruimte creëren?

Of komen de stijlen van jou en je partner niet overeen? Ben je al tijden met je interieur bezig maar er is nog steeds geen rust en eenheid? Wil je je woning verkoopklaar maken zonder hoge kosten? Ik help je graag!

SAMEN MAKEN WE ER JOUW (T)HUIS VAN
Of het nu gaat om deelname aan één van de interieurworkshops, een online advies, een mondeling advies aan huis of een uitgebreid advies compleet met moodboards, plattegronden en 3D tekeningen; sámen maken we er jouw (t)huis van! Meer weten? Bel of mail me voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden of check de website.

Foto's van ATLJ Vormgeving

ATLJ Vormgeving image 1
ATLJ Vormgeving image 2

Zoek een bedrijf in Heerhugowaard:

Adres
Rosa Spierplantsoen 127
1705 KV  Heerhugowaard
Telefoon
072-5727522
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over ATLJ Vormgeving. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map