Onbewolkt22.0 ℃

Autobedrijf D. Smit in Zaandam

Autobedrijf D. Smit

(lid van de BOVAG) is sinds 1972 gevestigd in Zaandam en is hét adres voor een betrouwbare en vooral betaalbare occasion. WIj kopen en verkopen auto's van diverse merken, in verschillende prijsklassen en bouwjaren. Alle auto's zijn dealer inruilauto's, waarvan de historie bekend is en zo kunnen wij de (vooral lage) kilometerstanden garanderen.

Het bedrijf is een echt familiebedrijf, dat staat voor ouderwetse service en zekerheid en wordt gerund door Michel Smit, Martijn en Sandra. Door de persoonlijke betrokkenheid is de service en begeleiding bij de aanschaf van een occasion dan ook uitstekend.

Alle auto's worden verkocht inclusief een Grote Beurt en een nieuwe APK. Alle auto's vanaf € 4.500,- hebben tevens 6 Maanden BOVAG Garantie.

Wij zijn tevens lid van de Nationale Autopas, dit betekent dat alle auto's voorzien zijn van een Nationale Autopas, DUS ZEKERHEID over de échte kilometerstand.

Er is altijd keus uit ongeveer 30 occasions en div. inruil auto's. Steeds een wisselende voorraad. Staat uw auto er niet bij dan kunnen wij deze voor u zoeken binnen ons uitgebreide dealernetwerk.

Ook na de aanschaf van uw occasion kunt u bij ons terecht voor een grote, kleine beurt, reparatie, onderhoud, storingsdiagnose, aircoservice en APK.

BOVAG Autobedrijf D. Smit is na het volgen van een 3 jarige opleiding, plus de aanschaf van een scopeset en meerdere diagnosesystemen van GMTO, GMTO diagnose specialist geworden (per januari 2015). Wij zijn nu de enige GMTO diagnose specialist in de omgeving van Zaandam. Amsterdam en Purmerend. Dit betekent dat wij op het gebied van auto elektronica en storingsdiagnose de nodige expertise hebben om alle problemen m.b.t. auto elektronica en storingen op te lossen.

Autobedrijf D. Smit heeft van het onafhankelijke klanten review platform Opiness wederom (2015 ook) een vermelding gekregen als certificaat houder 2016 (met een gemiddelde van 8,9) samen met 90 andere onafhankelijke autobedrijven. Dit is voor ons een beloning voor onze dienstverlening en inspanningen voor onze klanten. Dank hiervoor.

Foto's van Autobedrijf D. Smit

Autobedrijf D. Smit image 1
Autobedrijf D. Smit image 2
Autobedrijf D. Smit image 3
Autobedrijf D. Smit image 4
Autobedrijf D. Smit image 5

Zoek een bedrijf in Heerhugowaard:

Adres
Frans Halsstraat 42
1506 LH  Zaandam
Telefoon
075-6168548
Mobiel
06-53195471
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Autobedrijf D. Smit. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map