Bewolkt15.8 ℃

CLIQ Makelaars B.V. in Heerhugowaard

CLIQ Makelaars B.V.

U heeft de stap gezet om uw woning te gaan verkopen en/ of een woning aan te kopen. Een bijzonder moment in uw leven. In een woningmarkt als deze met lage rentes en groeiende verkoopprijzen is het belangrijk dat u zich goed laat begeleiden door een ervaren makelaar, die opkomt voor uw belangen en waar uw woonbehoeften het middelpunt zijn. CLIQ makelaars (NVM) is zo’n kantoor! Of het nu gaat om verkopen, aankopen, huren of taxeren, wij zijn er voor u. Met een flinke hoeveelheid ervaring en een accurate manier van werken kunnen wij u begeleiden in deze stap.

Wij doen met passie waar we goed in zijn! ­En dit is waar wij voor staan, onderstreept Register Makelaar Taxateur Emile Dijkstra. Al ruim 15 jaar word ik gedreven door passie voor het makelaars vak en dat geldt ook voor onze medewerkers. Het verschil wordt bij ons gemaakt, doordat wij continue inspelen op de zeer snel veranderende markt. Zo onderscheiden wij ons met moderne en eigentijdse verkooptechnieken. Wij werken exclusief samen met fotostudio Gerard Vlaar voor de fotopresentatie van uw woning. Tevens maken wij gebruik van video's, 360 graden foto's en plattegronden in 3D voor een hoge ranking op Funda. Daarbij zijn wij dagelijks te vinden op diverse Social Media. Ook ons pakket om de woning verkoopklaar te maken is zeer succesvol. Onze styliste komt graag bij u langs. Dit zijn allemaal zaken waar u als consument niet mee bezig wilt en hoeft te zijn, want u wilt plezierig wonen.

Daarnaast komt het aan op kennis en kunde bij de aankoop van een woning. Wij begeleiden en adviseren u graag in deze belangrijke stap in een hectische markt.

Foto's van CLIQ Makelaars B.V.

CLIQ Makelaars B.V. image 1
CLIQ Makelaars B.V. image 2

Zoek een bedrijf in Heerhugowaard:

Adres
Jan Duikerweg 5
1703 DH  Heerhugowaard
Telefoon
072-5712300
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over CLIQ Makelaars B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map