Bewolkt16.1 ℃

Cupofsup in Broek op Langedijk

Cupofsup

Ongeveer 12 jaar geleden ben ik Jennifer Simons begonnen met golfsurfen. Ik blonk er verre weg niet in uit maar ik vond het erg leuk om te doen. Mijn hele leven hou ik van water. Mijn droom om professioneel golfsurfer te worden moest ik toch echt gaan vergeten. Maar dat maakte niet uit, want ik ontmoette leuke vrienden op zee, die dezelfde passie deelden.

Water golven en surf. Zo ben ik in aanraking gekomen met suppen. Een goede vriend nam mij mee op een oude windsurfplank, hij heeft mij kennis laten maken met stand up paddling. Het was een hele zware oude windsurfplank maar ik kon erop suppen met een peddel. Ik vond dit zo te gek dat ik het zat was om elke keer veel kilo bovenop mijn auto te sjouwen dat ik besloot een sup te kopen. Zo zijn mijn avonturen op de sup begonnen. Nu hou ik zoveel van suppen dat ik Supschool Cup of Sup ben begonnen en ook een opleiding bij de ASI heb gedaan. Ik hoop vele volwassenen en kinderen net zo enthousiast te maken met het mooiste wat er is in mijn leven: SUP IT UP! Bedankt Mischa

Foto's van Cupofsup

Cupofsup image 1
Cupofsup image 2

Zoek een bedrijf in Heerhugowaard:

Adres
Dorpsstraat 106a
1721 BN  Broek op Langedijk
Mobiel
06-26986644
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Cupofsup. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map