Kattenhotel (kattenpension) In2Cats
In een gezellige boerderij tussen het mooie groen aan de Middenweg in Heerhugowaard (nabij Alkmaar en Hoorn) bevindt zich 5* kattenhotel In2Cats. Iedereen die graag een dagje weg wilt, op vakantie gaat, moet verbouwen of verhuizen of onverhoopt een ziekenhuisopname heeft kan zijn kat voor een ontspannen vakantie naar Miranda van In2Cats brengen. Vrijwel dagelijks word je op de hoogte gehouden van de avonturen van je kat middels foto’s en filmpjes via Whatsapp of Facebook. Zo is je kat toch nog een beetje bij je.

Natuur, sfeervol en veel speelplezier voor je kat
Kattenhotel (kattenpension) In2Cats is een waar speelparadijs vol klim- en klauterbomen en bruggen, gangetjes over de zolder heen, kattenluikjes naar de mooie buitenverblijven en zachte slaapplekjes in overvloed. Iedere dag word alles weer hygiënisch schoongemaakt om een gezonde, geurloze en sfeervolle omgeving te behouden, waar katten heerlijk kunnen spelen en een plekje heeft om spinnend tot rust te komen. De eigenaresse Miranda Bleeker is een echt kattenmens. Iedere dag deelt ze haar leven met zo’n 15 katten die ze met veel plezier alle aandacht en zorg geeft. Door haar ervaring, opleiding en specialisme op het gebied van kattengedrag kan je merken dat katten echt haar grote passie zijn. Het is hard werken maar volgens haar krijg je er ook ontzettend veel rust, warmte, plezier en gekkigheid van de katten voor terug.

Wil je graag eens langskomen om te kennis te maken met kattenhotel (kattenpension) In2Cats of reserveren? Ga dan naar de website www.in2cats.nl of bel Miranda via 06-16503072

www.in2cats.nl