Bewolkt18.0 ℃

El Kombi in AlkmaarEl KombiNa jarenlang met veel plezier in het hotelwezen en toerisme te hebben gewerkt vertrok ik in mei 2016 voor 2 maanden met mijn rugtas naar Costa Rica. Ik liet me leiden door de wind en de mooie mensen die ik onderweg tegenkwam. Na 2 weken kwam ik in Santa Teresa terecht. Playa Hermosa om precies te zijn.

Playa Hermosa betekent “Pracht Strand”. En dat was het. Parelwit zand. Azuurblauwe zee. Verre van toeristisch. Geen luxe. Back to Basic. In de zeelucht slapen, ‘s ochtends gewekt worden door de apen die ontwaakten en vers fruit in overvloed. Idyllisch.


Maar hoe idyllisch ook, die azuurblauwe zee en dat parelwitte strand waar vrijwel niemand kwam…daar lag iedere dag zwerfafval!

Natuurlijk raapten we het op.

Iedere dag weer.

*kijkt zorgelijk*

Met al dat afval daar en de verse herinneringen aan mijn sup-tochten thuis waar ik standaard thuiskwam met een board vol afval wist ik dat ik iets wilde en moest doen. Ik wilde de wereld weer mooier maken. Nog mooier. Weer mooi. Nog mooierderder. Hoe je het ook wilt noemen..

Foto's van El Kombi

El Kombi image 1
El Kombi image 2
El Kombi image 3

Zoek een bedrijf in Heerhugowaard:

Adres
Popelmanslaan 3
1814 BA  Alkmaar
Mobiel
+31 (6) 24 80 56 55
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over El Kombi. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map