Bewolkt18.3 ℃

Final Finish in Heerhugowaard

Final Finish

Projectafbouw heeft de capaciteiten om onder grote tijdsdruk de kwaliteit te allen tijde te waarborgen. Wij zijn in staat om op grote en middelgrote utiliteitsbouw projecten almede retail projecten de kwaliteit volledig te garanderen binnen de vooraf vastgestelde voorwaarden. Hier hebben wij reeds een sterke reputatie mee opgebouwd.

Daarnaast is Final Finish een uiterst flexibele organisatie waardoor zeer snel en adequaat kan worden ingesprongen op eventuele veranderingen in de uitgangspunten van een project.

De kwaliteit van de producten en diensten moet voldoen aan de eisen en verwachtingen van de opdrachtgevers.

Door het onderbrengen van de volledige afwerking tot en met de final finish zijn er geen discussies over de uiteindelijke kwaliteit omdat alles door één partij wordt uitgevoerd. Alle bewerkingen van wanden en plafonds worden door interne kwaliteitsinspecties voorafgaand aan de opvolgende bewerking gewaarborgd.

Wij zijn van mening dat door een combinatie van een zeer ruime ervaring in de praktijk, de benodigde theoretische kennis én een uitgebreid netwerk, wij u als opdrachtgever met gedegen advies op maat kunnen bedienen en waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Activiteiten
Alle activiteiten worden geleid vanuit Broek op Langedijk. De projecten worden door een degelijke werkvoorbereiding opgezet en door een ervaren projectleider begeleid.

Foto's van Final Finish

Final Finish image 1
Final Finish image 2

Zoek een bedrijf in Heerhugowaard:

Adres
De Riek 1
1704 AS  Heerhugowaard
Telefoon
06-22528777
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Final Finish. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map