Onbewolkt21.4 ℃

Overdie Staal B.V. in Stompetoren

Overdie Staal B.V.


Het type schroot dat u heeft, zal een groot verschil maken in termen van verwacht loon. Het is daarom belangrijk om goed te identificeren wat er in uw voorraad zit.

De eenvoudigste manier om dit te bereiken is door een magneet te gebruiken. Als een magneet aan je metaal blijft kleven, is het waarschijnlijk een ferrometaal zoals ijzer of staal. Trekt de magneet niet aan, dan heb je een non-ferro metaal zoals aluminium, messing, brons, koper of RVS. De kleur, textuur en het algemene uiterlijk van het metaal kunnen meer aanwijzingen geven over het soort schroot waarmee u te maken hebt.

– Hoeveel kan ik verdienen met mijn schroot?

Het bedrag dat u kunt verwachten te verdienen voor uw schroot hangt grotendeels af van het type metaal. Ferrometalen, zoals staal en ijzer, zijn over het algemeen niet veel waard, hoewel de meeste bedrijven er graag voor zorgen dat het op de juiste manier wordt gerecycled. Non-ferro metalen zoals aluminium, messing, brons, koper en roestvrij staal zijn vaak veel meer waard.

– Waarom is metaalrecycling zo belangrijk?

Vrijwel alle metalen kunnen worden gerecycled en omgezet in nieuw metaal van gelijkwaardige kwaliteit. Als gevolg hiervan zorgt de productie van secundaire grondstoffen voor gebruik in de industrie voor een aanzienlijke vermindering van het gebruik van organische hulpbronnen en energie.

Foto's van Overdie Staal B.V.

Overdie Staal B.V. image 1
Overdie Staal B.V. image 2
Overdie Staal B.V. image 3

Zoek een bedrijf in Heerhugowaard:

Adres
Noordervaart 236
1841 JH  Stompetoren
Telefoon
072-5400211
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Overdie Staal B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map