Licht bewolkt17.2 ℃

Peukuit.nl in Oudorp

U wilt stoppen met roken!


Stoppen met roken is één van de meest waardevolle dingen die u ooit zult doen. Uw gezondheid en conditie verbeteren en u ziet er weer stralend uit. U geeft uzelf eigenlijk een prachtig cadeau… als het lukt. Want stoppen met roken is helaas ook één van de moeilijkste dingen die u ooit zult doen.


Slechts 5 % van alle rokers slaagt erin om volledig op eigen kracht te stoppen. Waarschijnlijk hebt u al ervaren dat stoppen met roken een hele opgave is, waarbij u alle hulp kunt gebruiken. Maar soms is de steun van familie en vrienden alleen niet genoeg… U hebt namelijk de grootste kans om blijvend te stoppen met professionele begeleiding eventueel aangevuld met nicotinevervangers/ medicijnen.


Die begeleiding kan Peukuit.nl u bieden. Wij zijn uw steuntje in de rug maar ook uw stok achter de deur wanneer dit nodig is.


Peukuit.nl verzorgt de meest effectieve trainingen van dit moment en wordt vergoed door de zorgverzekeraar. U kunt kiezen tussen individuele begeleiding of een groepstraining.


Individuele begeleiding

Wanneer u kiest voor een individuele begeleiding, kan de coach volledig aansluiten bij uw persoonlijke situatie. Naast de algemene stoppen-met-rokenzorg krijgt u advies op maat. Uw coach weet immers als geen ander welke situaties voor u moeilijk zijn en traint u daar op. Zij ondersteunt u bij het maken van de juiste keuzes. U krijgt tips en adviezen die passen bij uw leefstijl. Zo stopt u niet alleen met roken maar houdt u het ook vol!


Onze individuele training bestaat uit 4 persoonlijke gesprekken, aangevuld met 2 contactmomenten via telefoon/Skype en ondersteunend e-mailcontact. Dit traject duurt ongeveer 2- 3 maanden. De individuele begeleiding wordt gegeven op een locatie bij u in de buurt of gewoon bij u thuis. Dit kan zowel overdag als in de avonduren.


Groepstraining

Wanneer u kiest voor groepstraining, kunt u niet alleen leren van de trainer, maar ook van elkaar. U hebt een gezamenlijk einddoel en kunt elkaar dus moed inspreken en tips geven. Binnen de groep van maximaal 15 deelnemers, krijgt iedereen bovendien een ‘maatje’, wat zorgt voor extra motivatie en ondersteuning. Op een locatie bij u in de buurt wordt in twee bijeenkomsten gewerkt aan het voorbereiden op het stoppen met roken. Door middel van gesprekken en gezamenlijke oefeningen wordt de drempel om te stoppen zo laag mogelijk gemaakt. Tijdens de eerste weken na het stoppen zijn er diverse bijeenkomsten, waarin onder andere wordt gewerkt aan het herkennen van valkuilen en het maken van een noodplan. Al snel ziet u bij uzelf een positieve leefstijlverandering. U stopt niet alleen met roken, maar u houdt het ook vol!


Onze groepstraining bestaat uit 7 bijeenkomsten van 1,5 uur, verdeeld over 2 maanden en vindt plaats op een locatie in Alkmaar, Heerhugowaard of Oudkarspel.

Foto's van Peukuit.nl

Peukuit.nl image 1
Peukuit.nl image 2

Zoek een bedrijf in Heerhugowaard:

Adres
Bannestraat 7
1829 BW  Oudorp
Mobiel
06-16270700
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Peukuit.nl. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map