REGIO – SVW’27 heeft tegen koploper de Zouaven een zeer knappe overwinning behaald. In eigen huis deed het dat met 1-0.

SVW’27 – De Zouaven 1-0
“We hebben op z’n Italiaans gewonnen”, zei Sander Willemse na afloop. “We kwamen op een 1-0 voorsprong, zakten daarna in en verdedigde de 1-0.” Op aangeven van Leon Ayal wist Geert Bruin het enige en dus winnende doelpunt te maken.

Willemse: “Aan het einde had de Zouaven paar goede mogelijkheden maar we stonden goed te verdedigen met z’n allen. Verder pakte Melvin Habets een paar belangrijke ballen.”

WMC – Alcmaria Victrix 0-0
WMC heeft in een lastig en wat rommelig duel met 0-0 gelijk gespeeld. “Er waren voor beide teams heel weinig kansen”, zei Stefan Molenkamp na afloop. “We kwamen in de laatste minuten nog goed weg door een honderd procent scoringskans die huizenhoog over ging, Jeffrey Dolk redde nog echt een fantastische bal. Maar een gelijkspel is wel een terechte uitslag.”

KSV – de Rijp 1-5
Tegen de Rijp verloor KSV met 1-5. De Heerhugowaarders kwamen via Guido Snel terug van een achterstand, maar na een rode kaart voor Jorrin Biersteker liepen de bezoekers uit naar een 1-5 overwinning, Jonathan Zonneveld: “Na de rode kaart konden zij er overheen lopen.”

Hugo Boys won met 4-0 van Apollo '68. Kijk hier voor het uitgebreide verslag.
Reiger Boys won met 2-0 van PSZ. Kijk hier voor het uitgebreide verslag.