Bewolkt14.0 ℃

Sportcafe de Oostwal in Sint Pancras

Sporthal de Oostwal


De sporthal is een mooie hal die je kan opsplitsen in 2 gedeeltes (1/3 en 2/3), zodoende is de zaal ook geschikt voor kleinere groepen. De kleedkamers, wc’s, gang en entree zijn net (2012) volledig gerenoveerd.

De zaal wordt voor verschillende sporten gebruikt zoals zaalvoetbal, handbal, badminton en volleybal. Ook aan de 55 -er wordt gedacht. Er is namelijk 2x in de week GALM in de ochtend. Daarnaast maken ook de lokale scholen gebruik van de sporthal.

Voor het huren van de zaal (of een gedeelte) dient u contact op te nemen met Sport Servicepunt Langedijk. De zaal is zowel incidenteel als doorlopend te huren.

In het weekend worden er bedrijvenzaalvoetbal competities gehouden. Hieraan kunnen ook vriendenteams aan meedoen. Je speelt dan ongeveer 1 keer in de 3 weken een wedstrijd. Rond de kerst wordt er een groot zaalvoetbaltoernooi georganiseerd, waar jaarlijks rond de 80 teams aan deelnemen. Het Kersttoernooi duurt 2 weken. Ieder team speelt 1 avond en eventueel de finale.

Foto's van Sportcafe de Oostwal

Sportcafe de Oostwal image 1
Sportcafe de Oostwal image 2
Sportcafe de Oostwal image 3

Zoek een bedrijf in Heerhugowaard:

Adres
Beverplein 2
1834 GS  Sint Pancras
Telefoon
072 -5641817
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Sportcafe de Oostwal. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map