Onbewolkt21.8 ℃

Stroming Eten & Drinken in Heerhugowaard

Stroming Eten & Drinken

Stroming, alles stroomt, alles is in beweging…Stroming eten & drinken is een modern en sfeervol restaurant / grand café met terras aan het Coolplein van Heerhugowaard, nabij theater, bioscoop en bowling.

Bij ons kunt u genieten van een goede kop koffie of een h’eerlijke lunch. Ook bieden wij diverse belevenissen zoals een high tea, high wine of beer. Bij Stroming kunt u even wat komen eten of al uw zintuigen in beweging brengen met ons instroom- of verrassingsmenu voor € 27.50 p.p. Tevens hebben wij elke vrijdagavond akoestische live muziek.

Onze chefs halen het beste uit wat het seizoen aan biologische en streekproducten biedt: ambachtelijk, puur en eerlijk. Verse producten vol passie, vol ambacht en aandacht onder het licht van de zon uit eigen omgeving. Alles met respect voor de natuur, zowel mens, plant als dier. Wij geloven dat je pas echt kunt genieten van iets dat met liefde gemaakt is. Sinds kort zijn onze producten ook voor thuis verkrijgbaar!

Allemaal hebben we regelmatig iets te vieren. Een verjaardag, een promotie, een geboorte, een jubileum, een personeel- of verrassingsfeest. Voor zowel grotere groepen als kleinere gezelschappen is Stroming met de fijne akoestiek uitermate geschikt. ‘’Een goede maaltijd brengt goede mensen samen.’’

Foto's van Stroming Eten & Drinken

Stroming Eten & Drinken image 1
Stroming Eten & Drinken image 2
Stroming Eten & Drinken image 3
Stroming Eten & Drinken image 4
Stroming Eten & Drinken image 5
Stroming Eten & Drinken image 6
Stroming Eten & Drinken image 7
Stroming Eten & Drinken image 8

Zoek een bedrijf in Heerhugowaard:

Adres
Coolplein 6
1703 XC  Heerhugowaard
Telefoon
072 571 71 54
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Stroming Eten & Drinken. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map