Yourfix Heerhugowaard in Heerhugowaard

Bezoekadres:

Yourfix Heerhugowaard

Middenwaard 48C
1703SH Heerhugowaard
T072-5743060
M06-29221267
Ehhw@yourfix.nl
Whttp://www.yourfix.nl
Yourfix heeft de juiste kennis en houden zich vooral bezig met hedendaagse technologie. Wij zijn specialist en vakkundig in het repareren vansmartphones. Maar wij helpen u ook graag met reparatie van uw computerof laptop. De software van uw computer vraagt regelmatig om updates of wanneer uw computer vast loopt kunnen wij uw computer of laptop opschonen.

Wij repareren diverse smartphone merken zoals iPhone, iPad, Samsung, LG, Sony en nog vele andere. Wij hebben professionele monteurs in dienst die uw smartphone of tablet binnen in een mum van tijd hebben gerepareerd.

Het kan gebeuren dat de telefoon gevallen is en hierdoor het scherm van de telefoon gebroken is of juist de achterkant van het toestel. Vaak kunt u uw gerepareerde smartphone al binnen 30 min. ophalen.

De benodigde onderdelen hebben wij bijna altijd direct op voorraad, zodat de reparatie direct kan worden uitgevoerd. Ook kunt u uw toestel bij ons achterlaten en op een later moment deze op komen halen wanneer dat u beter treft.

Wij zitten bij u in de buurt, in de omgeving Heerhugowaard, Schagen enAlkmaar!

Foto's van Yourfix Heerhugowaard

Yourfix Heerhugowaard image 1