HEERHUGOWAARD - Het is alweer twintig jaar geleden dat Ron Klaassen en Jaap Retz, van Klaassen & Retz Financiële Dienstverlening, de deuren openden van hun kantoor aan het Stationsplein in Heerhugowaard. Sinds 2007 is het kantoor te vinden aan de Umbriëllaan 4 in Heerhugowaard.


Klaassen & Retz is sinds 1 juli 2001 een begrip in de regio als het gaat om onafhankelijk hypotheekadvies. Dat zij al twintig jaar bestaan is dan ook niet voor niets.

“In de afgelopen 20 jaar hebben wij heel wat klanten geholpen hun dromen waar te maken, door de meest passende hypotheek te adviseren om die droomwoning te kunnen kopen”, aldus Ron Klaassen.

“Daarnaast hebben wij in die 20 jaar heel wat klanten begeleid bij het aankopen of verkopen van hun woning via Klaassen & Retz Makelaardij en hebben wij onze klanten geholpen met het geven van inzicht in, en het aanpassen van, hun persoonlijke situatie, om zo meer financiële ruimte te realiseren.”

Maar niet alleen voor onafhankelijk hypotheekadvies kunt u bij Klaassen & Retz terecht. De verzekeringsspecialist van Klaassen & Retz helpt u graag bij de meest uiteenlopende verzekeringen.

“Waar wij echt heel goed in zijn? In complexe hypotheekvraagstukken. Daar zetten we graag onze tanden in. Aanvragen die andere hypotheekadviseurs vaak niet rond krijgen; dat lukt ons wel”, aldus Klaassen.

“Omdat we dit jaar twintig jaar bestaan hebben we een leuke actie bedacht voor onze klanten. Want, wie jarig is trakteert. Onder onze klanten verloten we eind juli, drie prachtige prijzen. Voorwaarde is wel dat je klant moet zijn bij Klaassen & Retz en je geabonneerd moet zijn op onze nieuwsbrief.”

Ron Klaassen onthulde tevens dat er komende maanden nog meer leuke acties op de agenda staan voor hun klanten.

Bij Klaassen & Retz Financiële Dienstverlening kunt u terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies, verzekeringen, kredieten, makelaardij en financiële planning.

Zij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.

U bent welkom op hun kantoor aan de Umbriëllaan 4 in Heerhugowaard.