Nice 2 Have is een begrip in Heerhugowaard en Castricum en nemen de tijd om mensen te adviseren. Hieronder een bericht van het team van Nice 2 Have:


Nice 2 Have, gevestigd aan het Raadhuisplein is inmiddels een begrip in Heerhugowaard. De winkel is een combinatie van mooie trendy sieraden van bekende merken zoals Melano, Ixxxi, en Qoss. goeie hippe tassen, mooie horloges, leuke kleding, kleurige sjaals, stoere lederen tassen en nog veel meer! Een snoepwinkel voor veel vrouwen. Dat wil overigens niet zeggen dat wij de mannen vergeten. Steeds meer mannen dragen mooie stoere armbanden. Vaak wel gestimuleerd door hun vrouw die het namelijk heel leuk vindt als hun man ook van sieraden houdt. Vorige maand hebben wij het nieuwe herenmerk Aze opgenomen. Een mooie combi van leer-, touw- en stalen sieraden. Op mannengebied is het merk Josh ook goed vertegenwoordigd.

Binnenkort verkopen wij ook het merk ´´Lilly´´ en dan kunnen ook de aller jongsten bij ons terecht. Lilly is een nieuw sieradenmerk voor kinderen.
Nice 2 have bestaat inmiddels bijna 12 jaar. Eigenaar Hans Stroomer is regelmatig in de winkel te vinden een wordt bijgestaan door vaste medewerksters Sandra, Yrma en Laura De persoonlijke benadering staat hoog in het vaandel evenals het professionele advies.

Wij zitten niet gelijk op iemands nek! Maar als je geholpen wilt worden dan bent u bij ons aan het juiste adres. Persoonlijk advies en een gezellig praatje zijn de belangrijkste ingrediënten van ons succes. Maar wil je gewoon ff lekker “rondsnuffelen” kan dat natuurlijk ook!
Ook in Castricum is Nice 2 have uitgeroepen tot één van de leukste winkeltjes van wc. Geesterduin. Weliswaar wat kleiner maar zeker zo gezellig. Onder de bezielende leiding van Dick is Nice 2 have niet meer weg te denken uit het mooi gerenoveerde winkelcentrum ``Geesterduin``.
Kortom… Nice 2 have is een winkel die moeilijk met andere winkels te vergelijken is. Stoer, eigentijds, gezellig en voor elke portemonnee.

Kom gauw weer eens langs! Wij blijven UP to DATE want wij kopen wekelijks in!!