HEERHUGOWAARD - Heb jij al eens een burger besteld bij burgerme Heerhugowaard? Dat is zeker het proberen waard! Bij burgerme haal je de lekkerste hamburgers, daarnaast wordt jouw favoriete hamburger ook nog eens binnen 35 minuten bezorgd!

Dus ga jij alle WK wedstrijden kijken? Bestel dan bij burgerme zodat jij tijdens de wedstrijden niet meer hoeft te koken. Lees hieronder van welke acties jij gebruik kan maken tijdens het WK.

Customize jouw burger

De keuze is reuze bij burgerme. Het menu is uitgebreid en heeft voor ieder wat wils. De standaard burgers die burgerme in zijn assortiment heeft, zijn al om te watertanden.
Zo heb je bijvoorbeeld de New Yorker: een 100% rundlvees burger met Lollo Bionda sla, geroosterde uitjes met heerlijke hotdogsaus geserveerd op een getoaste Brioche bun.
Ligt jouw voorkeur bij kip? Dan is de Crunchy Chicken zeker wat voor jou! Een kipburger met knapperige sla, tomaat en mayonaise op een getoaste sesam broodje.

Unieke acties voor jou!

Deze week wordt jouw bestelling ook nog eens gratis bezorgd. Gebruik de actiecode 3000 op burgerme.nl - De actie is geldig t/m 27 november 2022.

Wil je liever volgende week bestellen? Dan krijg je 15% korting op alle Combi-Deals.
Gebruik hiervoor de actiecode 6330 op burgerme.nl – deze actie is geldig van 28 november t/m 4 december.

Bestellen kan op burgerme.nl – de vestiging is op ma, di, woe & zondag geopend tot 22:00 uur en op do, vr & za tot 23:00 uur.