Bas Bentzon Bloemsierkunst is 45 jaar geleden gestart met zijn bloemenwinkel. Na diverse omzwervingen in Rotterdam-Amsterdam-Santpoort is hij begonnen in Heerhugowaard. Niets is heerlijker dan van je hobby je werk te maken. En dat is nog steeds zo, zelfs na 45 jaar.


Wanneer je de winkel binnenstapt proef je meteen de gezellige sfeer. Het pand dateert uit de 30-er jaren. Er hangen tal van schilderijen aan de muur met bijpassende gedichten, gemaakt door Bas zelf. Ook enkele beelden die er staan, zijn van zijn eigen hand. Van jongs af aan is hij al erg kunstzinnig en deed, voordat hij zijn eigen zaak begon, veel ervaring op in diverse bloemenwinkels waar hij bedrijfsleider was.


Ook maakte hij kleding van bladeren voor modeshows o.a. bij Mary Borsato. Hij maakte ook het bloemwerk op de Parijse Ambassade en tijdens het jaar van Rembrandt maakt hij schilderij lijsten van boomschors. We zijn geen doorsnee bloemenzaak en bij ons is alles mogelijk op bloemengebied.


Wij zijn gespecialiseerd en bekend om onze rouwarrangementen en rouwboeketten. Ik werk met mijn hart, want dat zijn de laatste bloemen die aan je dierbaren kan geven. En dan een luisterend oor bieden is heel belangrijk. Mensen komen vaak terug en zeggen dan "vorig jaar" heb je mooi rouwstuk voor mij gemaakt en zo'n zelfde wil ik weer. Maar dat weet ik dan niet meer.


Wij zijn ook een "Groene"bloemist. Wij scheiden al ons afval en kopen duurzaam geteelde bloemen in van het keurmerk Green Florist.


Sinds een jaar zijn aangesloten bij Top Bloemen als premium bloemist. Daar gaat een strenge keuring aan vooraf. En ons klanten waarderings cijfer is 9.4


Met Pasen en Kerstmis geven wij workshops. Dat is echt een avondje uit. Met hapjes en drankjes en de mensen gaan met een showstuk naar huis en zijn dan verbaasd dat zij dat zelf gemaakt hebben ( met hulp van Bas). U kunt ook uw vrijgezellen avond of uw zussendag bij ons plannen. Of als u gezellig een avondje met vriendinnen wil bloemschikken. Wij doen dit vanaf 7 personen.Op dinsdagavond en donderdagavond zijn er bloemschiklessen in het voorjaar en najaar. Dat zijn 10 lessen van 19.30 uur tot 21.30 uur. Lijkt het u leuk, kom gerust binnen voor informatie. Koffie hebben we altijd.


Bas en Anne-Marie zijn beiden eigenaar en worden bijgestaan door Nicoline en Laura, die zeggen graag bij Bas Bentzon te werken door de gezellige familiaire sfeer.
U kunt ook een bloemen abonnement bij ons afsluiten zowel zakelijk als privé. Iedere week krijgt u dan een vers boeket in een leenvaas of een bloemstuk. Wij berekenen dan geen bezorgkosten.


In de maand juli krijgt u bij aankoop een leuke attentie.

www.basbentzonbloemsierkunst.nl

Bloemsierkunst Bas Benzton
Middenweg 190
1701 GG
Heerhugowaard
072-7712872