In deze prachtige vijf jaar hebben wij een solide naam opgebouwd en onszelf als betrouwbaar makelaarskantoor voor het verkopen, aankopen of taxeren van onroerend goed op de kaart gezet.

Ons team is zo goed op elkaar ingespeeld, dat naast de efficiënte werkwijze ook de persoonlijke aandacht en interesse voor de wensen van de klant de volle aandacht krijgt.

De huizenmarkt is dynamisch en vaak onvoorspelbaar. De grote vraag naar huizen houdt aan, prijzen stijgen naar recordhoogte en door het lage aanbod is het momenteel heel gunstig om de woning te verkopen.

Wij zijn dé verkoopmakelaar in deze regio en heel goed op de hoogte wat betreft de lokale huizenmarkt. We hebben al vele woningen in Heerhugowaard heel succesvol mogen verkopen!

Daarbij nemen we echt alles rond de verkoop voor je uit handen. Van de eerste afspraak tot aan de sleuteloverdracht. Wij gaan net even verder dan de rest om ons doel; een zeer tevreden klant te behalen. En hoe? Wij zorgen voor het beste advies, hoogste rendement en een realistische kijk op de woningmarkt met gebruik van de nieuwste technieken, maar ook nog steeds met gewoon ouderwets hard werken.

Over meer dan 200 beoordelingen van klanten waarvoor wij een woning hebben mogen verkopen scoren we een gemiddeld cijfer van 9,5. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee en trots op.

Wie jarig is trakteert!
Naast een optimale presentatie van de woning zoals onze klanten van ons gewend zijn, trakteren wij in de maanden september-oktober bij ondertekening van een bemiddelingsovereenkomst verkoop op:

Ö Gratis drone opname, om uw woning nog mooier in beeld te brengen
Ö Gratis verhuiswagen voor een dag
Ö Gratis ontbijtje voor 2 personen in de nieuwe woning

Tevens verloten wij onder al onze klanten van 2021 in de nieuwe woning:
een kok aan huis voor 4 personen.

Wij adviseren u graag over de actievoorwaarden en uiteraard ook over de mogelijkheden voor een succesvolle verkoop van uw woning! Wij van EV Wonen Makelaardij zijn u graag van dienst!