De informatieprikkels die ons van alle kanten bereiken zijn voor iedereen denk ik overweldigend! Elke dag wordt je er weer mee geconfronteerd en dat gaat je niet in de koude kleren zitten, mij als Hoog sensitief persoon in ieder geval niet.

Maar ook als je niet Hoog sensitief bent zal je ervaren dat er op dit moment veel informatie tot je komt. Terwijl je daar misschien wel helemaal niet op zit te wachten!

Ik zie dat iedereen om mij heen er anders op reageert.

Kan jij wel wat steun gebruiken? Want ik kreeg om mij heen de vraag of ik hier niet iets mee kon, of ik niet iets kon ontwikkelen om anderen te helpen omgaan met deze situatie. Dat heeft mij er toe gezet om deze training zo snel mogelijk te maken.

Omdat ik zelf 2 Burn-outs heb gehad en dus ervaring heb met stress en onrust heb ik speciaal voor deze Corona crisis een toegankelijke training gemaakt.

De 7 methodes die ik je aanreik zullen je o.a. leren anders naar de situatie te kijken zodat je gedachten niet meer met je aan de haal gaan. Je zal leren je grenzen te bewaken, doen wat goed voor jou is en hoe je informatie van buitenaf tegenhoudt.

En omdat ik wil dat zoveel mogelijk mensen, Hoog sensitief of niet, een einde kunnen maken aan de onrust die ze nu voelen, geef ik tijdelijk € 200.- korting op de training.

Daarom betaal je nu maar € 57.- i.p.v. € 257.- !

Daarvoor krijg je de training en die bevat o.a. 13 oefeningen die je leren de onrust aan te pakken.

Daarnaast krijg je van mij 3 bonussen die het nog makkelijker maken succesvol een einde te maken aan je Stress & Onrust!

Is dit echt iets voor jou? Kijk dan hier want ik help je graag.