Welkom bij AutoCrew Autoservice Zandhorst. Wij leveren auto-onderhoud tegen de beste kwaliteit en betaalbare prijzen. Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken veel met de beste auto-onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste autofabrikanten. Bij ons bent u dus altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Maar dan met alle voordelen van uw buurtgarage.

Dit betekent het beste onderhoud, reparatie, APK-keuring voor uw auto, tegen betaalbare prijzen. Dus voor zowel aanschaf als onderhoud van alle merken en modellen auto’s bent u bij ons aan het juiste adres.

De winterbandenwissel is begonnen
We zijn weer gestart met de wissel van winterbanden naar zomerbanden. Plan nu uw afspraak online, makkelijk en snel. Onze tip: Rijd niet door op winterbanden! Uw remweg wordt langer, de brandstofkosten stijgen en de slijtage van de banden is hoger.

Goed zicht en frisse lucht dankzij de airco
Zowel in de zomer als in de winter is de airco onmisbaar in uw auto. Bij hoge temperaturen zorgt de airco voor frisse en gezonde lucht en op koude dagen helpt de airco om uw ramen te ontwasemen. Laat een airco controle uitvoeren en voorkom zo onnodige kosten.

Voordelen van een optimale werking:
- Geniet van aangename temperaturen in de auto en dus meer comfort en veiligheid.
- Frisse lucht is fijn, maar ook goed voor de gezondheid.
- Optimaal zicht rondom in de auto, dus veiligheid voorop!

Pechhulp van AutoCrew
Pech onderweg is nooit leuk en komt altijd onverwachts als het u het minst uitkomt. De pechhulp van AutoCrew kan u hierbij helpen.

Altijd hulp bij pech onderweg
Met de AutoCrew Pechhulp wordt u in Nederland bij pech onderweg altijd goed en vakkundig geholpen. Dit gebeurt door ons of een AutoCrew garage dicht bij u in de buurt waar u gestrand bent. Ook in het buitenland kunnen wij u van dienst zijn door het internationale netwerk van AutoCrew garages.

Wat te trekken? Even trekhaak checken
Gaat u er binnenkort weer op uit met de caravan? Of maakt u na langere tijd weer gebruik van uw fietsendrager? Ga dan goed voorbereid op weg en laat vóór vertrek de werking van de stekkerdoos en de bevestiging van uw trekhaak controleren. Op niet goed functionerende verlichting staat namelijk een boete van 140 euro!

Volg ons ook op Facebook

AutoCrew Auto Service Zandhorst
Celsiusstraat 27-29
1704 RX, Heerhugowaard
072-572 79 97